2012. dec. 11.

Hogyan készült az asztalka?


A hálószobában egy éjjeli asztalkánk volt, ez egy régi Ikea darab, de sehol nem találtam hozzá párt, a színe már uncsivá vált a nagy trend hullámok váltakozásával, így 2 éve talán kapott egy enyhe fekete színt, így jobban illett a komódhoz.
De gondban voltam mert  nem tudtam mi kerüljön az ágy túl oldalára.  Persze, ha hiszitek, ha nem, már januárban hozzáfogtam egy kis asztalka elkészítéséhez, de a festés még nyáron is váratott magára, de ősszel amikor az ágyfejvéget befejeztem, meg lett a helye a kis tálcás asztalkának is, lefestettem őt is és bekerült a másik oldalra az ágy mellé. Hogy hogyan készült, próbálom összeszedni a képeket, egyszerűen, de remélem látványosan. Kedves asztalosok ne fogjátok a fejeteket, tudom nem minden  megy előírás szerint, de a végeredmény nem is olyan rossz, és én barkácsoltam, csaj létemre. ;-)
Nincsenek profi szerszámaim és gépeim anyagként pedig csak pár lécet vettem, a tálca alja pedig egy régi fiók aljából lett vágva. Gér vágáshoz is ezt az egyszerű kis műanyag sablonszerűséget használtam. A lábakat kapupánt csavarokkal rögzítettem. Összköltsége tehát nem sok, csak a munka, de az meg élvezet!
Ha tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), hogy ne maradj le a többi hasznos lakberendezési ötletről és praktikus tippről sem! Köszönöm!  
Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...