2012. dec. 8.

Csomagold be szépen!


Tegnap egy üzletben véletlenül belefutottam valami ajándék csomagoló szolgáltatásba. Nem én voltam az áldozat, csak rácsodálkoztam a szitura, mert bevallom olyat már láttam, hogy ne legyen idő csomagolni, de aki tegnap vett ajándékot, annak még ez sem lehet kifogás.
Inkább a gyorsan essünk túl rajta, nekem ez nem megy jelenik meg, kicsit ezzel is személytelenné téve az ajándékozást. A csomagolásról pedig ne is beszéljünk, bár ebbe nem megyek bele, ízlések és pofonok, de maradjunk annyiban tűzpiros csomagolópapír, a doboznál is nagyobb tűzpiros masni bokrétával. Tudom, hogy minden nem sikerülhet 100 %-ra, de legalább próbálkozzunk. Így ma  csomagolási ötleteket hoztam, sokaknak biztosan ez lesz a habcsók, de az elkészítésében legalább van egy kis személyes ráhangolódás. Hát nem ez a jó?
Hozzávalók pedig egyszerű kis apróságok, szalagok, csipkék, brossok vagy gombok, madzag és papír. Jó ügyeskedést mindenkinek!

Ha tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), hogy ne maradj le a többi hasznos lakberendezési ötletről és praktikus tippről sem! Köszönöm!  


1 megjegyzés:

Vanda írta...

Nagyon köszönöm ezt az ötletet, gyönyörű ! Letisztult, ünnepélyes, és éppen az egyszerűsége miatt egyedi. Számomra ez lesz a karácsonyi csomagolás a páromnak, a karácsonyi hangulatot egy ezüst vagy arany gömb fogja adni. Mivel a karácsonyfánk díszítése évek óta ugyanaz(hagyomány, így szeretjük, valahogy a folytonosságot jelenti), annyira szerettem volna kiélni a kreativitásomat most karácsony közeledtével. Ez tökéletes lesz!!
Még egyszer örök hálám !
Boldog, békés karácsonyt Mindenkinek !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...