2012. dec. 27.

Az ablakok ruhája

Egy általános mindennapi problémára, a függönyözésre, hoztam ma megoldásokat és egyszerű ötleteket, melyek közül néhány darab saját kezű elkészítése komolyan nem igényel hatalmas erőfeszítést és szaktudást.


A textil redőnyök vagy rolók kifejezetten jól  használhatók abban az esetben, ha az ablakok alatt fűtőtestek vannak elhelyezve, így nem lesz félbeszabva a függöny és nem kelti a félbemaradt hatást, elegánsan díszítik majd az ablakokat és a helyiségeket egyaránt. További lehetőségek pedig a textúrákban és színekben rejlenek, vagy a varrási technikákban. Ezek nagyszerű kísérője és elegáns kerete lehet a széleken hosszan leomló sötétítő függöny is, amely fixen is állhat az ablakok két oldalán, ebben az esetben a roló anyaga lehet kicsit sűrűbb, ami esténként távol tartja a kíváncsiskodó tekinteteket.
Persze akik a hagyományos függönyözési technikákat favorizálják, azok is kedvükre variálhatnak, ebben az esetben azt érdemes szem előtt tartani hogy a választott megoldás és a ház stílusa harmonizáljon egymással, még tovább megyek az ötlet ajánlásban, a függöny nem csak az ablakra kerülhet, hanem akár gardrób, dolgozószoba "takarója" is készülhet így.
Ha tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), hogy ne maradj le a többi hasznos lakberendezési ötletről és praktikus tippről sem! 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...