2012. dec. 6.

A képek beszélni tudnak...


 Biztosan észrevettétek az utóbbi időben szélsőségesen írom a posztokat, ez a túlvállalás következménye. Így néha megállok és csak saját kedvemre válogatom a képeket, közben  éppen most év végi kiértékelést készítek, amit persze saját magammal tárgyalok le, ilyenkor listázom fejben az elmúlt év jó és rossz lépéseit, felidézem merre tartok a saját elképzeléseimhez képest, szétszedem és újra összerakom a gondolataimat.


Találgatom miben változtassak és merjek-e önző lenni, csak a magam kedvére írogatni , vissza kellene térnem a régiségekhez, többet kellene írnom a vintage-ról, az indusztriális stílusról, melyek iránti vonzalmam a 3 és fél éves blogger pályafutásom alatt semmit sem változott, sőt inkább tisztult. Látom a részleteket.Lehet, hogy a gasztrót is fel kellene ölelnem a jövőben, hiszen a főzés is a szenvedélyek között szerepel...


 Talán kutyákról is lehetne írni, mert elhiszem, hogy az ember legjobb barátja....


 Könyvekről is írhatnék, mert a sok kütyü ellenére a könyvben mégis csak felemelőbb érzés lapozni....


Mesés utazásokról és gyönyörű tájakról is lehetne, mert mindig is érdekel mások máshol hogyan élhetnek ...Bármit is lépek és tervezek, remélem értékesnek és érdemesnek találjátok majd, hogy elolvassátok és igényesen, de mégis egyszerűen, olyan igazán kis flancosan jellemezhetem majd.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...