2012. nov. 14.

KisFlancos gyerekszoba átalakítás


Emlékeztek, egy pár hete posztoltam a hatalmas átrendezésről és felfordulásról a házunkban. Bevallom célzott volt  a dolog, mert a Polgári Otthon látogatására készültem. Ezt finoman célzásnak is szánom, hogy készülhettek majd a december-januári számban ott lesz munkám gyümölcse (sőt címlapos is lesz),  így akit érdekel hát keresheti, de addig még jelzek. 

Tehát a nagy melót ennek a felkérésnek is köszönhettem, de igazán időszerű is volt, így az évek óta halogatott rendeznivalókat is befejeztem. Hurrá! 
Sokáig nem szerettem volna a magánéletemről beszélni, de azt hiszem, ha a gyerekeim arcát nem mutogatom és nem merülök bele a részletes családi élet publikálásába, akkor semmi gond és pár apróságot bemutathatok, hiszen ez egy blog és ettől lesz hiteles. Az pedig meggyőző lehet, ha a saját házam tájáról is mutatok ötletek és megoldásokat. 
Kezdem elsőre az egyik gyerekszoba átalakítással. Az alap bútorzat és elrendezés már adott volt, azon nem variáltam, de egy kis életet leheltem a szobába, hogy a kisebb gyerek környezete életkorához és a tanulmányaihoz megfelelően elég inspiratív legyen. A képek persze nem lesznek tökéletesek, de tudjátok mindenben nem lehet toppon az ember. :-)
Ilyen volt:
A térkép már tavaly oda került, de a szerver átállás miatt elveszett a poszt, ezt persze majd újra felrakom.

Az ablakon csak reluxa volt, így varrtam rá egy függönyt:
 Az idősebb gyerekem már kinőtte a gyűjteményeit, így az átkerült a kicsihez:

 Azután jöttek még a falra szánt képek: Tapétából vágtam ki a gyerek nevét és az egyik falra csillagokkal felragasztottam. Tehát, ha nincs betűnk, nehéz a falra rajzolni és remeg a kéz a festésnél, ez egy jó megoldás, rajzold le, vágd ki és ragaszd fel!

Egy régi képből  táblát készítettem, lefestettem a  falemezt feketére, majd jött a keret, száradás után pedig ment a falra.Na és a férjemet sem rejtem véka alá, éppen rajzolja a kisebb fiam  kedvenc könyvének szereplőit. Ismeritek a Ropi naplóját?  
 Hát ez lett, azt gondolom,  kis ráfordítással viszont, annál több munkával és kreativitással, különleges és egyedi megoldásokat készíthetünk. Ha tetszett az összeállítás nyugodtan megoszthatjátok és lájkolhatjátok! Köszönöm, szép napot mindenkinek!Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...