2012. nov. 26.

Bécsben az adventi vásár...

Kedves barátaim meghívására pénteken kirándultam egy kicsit. Nem flancból utaztam,  a társaság és a kíváncsiság vitt. Persze Bécsbe is mindig szívesen utazom, a nagyon bírom kategóriába sorolható helyek egyike. Az pedig, hogy adventi vásárt látogattunk, csak hab volt a tortán. Már tavaly kezdtem elveszíteni a fonalat a különböző karácsonyi trendeket figyelve, minden oldalon más volt a nyerő, így nem igazán tudtam milyen téma és milyen szín a legtrendibb, a karácsonyfa színéről már ne is beszéljünk. Ez azt hiszem az idén sem lett helyre rakva 100 % -ra, sőt még több variánsot láttam a felhozatalban. A cukormázas karácsony persze nálunk is láthatóan hinti magát szerte a köztudatban, de én még elképesztőbb dolgokat is láttam. King Kong-ot mikulásként, malacot táncoslányként és zsiráfot téli manónak vagy valami ilyesminek öltözve. Persze akadtak szép számmal hagyományos "handmade" díszek, luxus kategóriás csodák és hasznos meg haszontalan vásárfiák. Ha nem hiszitek menjetek és nézzétek meg Ti is! ;-)  Kirándulásnak és hétvégi programnak egy igazi bécsi szelettel és egy kis punccsal megtűzve kitűnő ajánlat. Jó szórakozást!


Ha tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), hogy ne maradj le a többi hasznos lakberendezési ötletről és praktikus tippről sem! Köszönöm!   A híres bécsi szelet krumpli salátával: A város már világításra készen állt:


Schönbrunn-ban már pakoltak a bódékban, de nem sok volt még nyitva,  ettől függetlenül sokan jöttek nézelődni:

A városháza előtt viszont már estére óriási tömeg verődött össze, sült gesztenye és karácsonyi puncs illatban úszott minden és mindenki, közben válogatva az értelmes és értelmetlen vásári portékákat. A hangulat fergeteges, látványban csodaszép, ha valaki megteheti javaslom, menjen kapcsolódjon ki és érezze jól magát. Bécs megér egy estet.


2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves (kis)Flancoló!:) Évek óta olvasgatlak, nagyon tetszik a blogod!! Örülök, hogy kikapcsolódtál egy kicsit,hihetetlen, milyen sokoldalú vagy. Bírlak, Béccsel együtt :) Üdv: Szofi

Kukla Edina írta...

Nagyon szépen köszönöm! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...