2012. nov. 30.

Ágas-bogas dekorációk

Nagyon kedvelem az egyszerű, szép, letisztult, természetes dolgokat, a formákat, mintázatokat, színeket ezért, ha módomban áll kísérletezni velük, élek is a lehetőséggel.
Azon felül, hogy a lakást telehordtam ágakkal, meg gallyakkal, tekertem és kötözgettem, így új cuccokkal gazdagítottam a családi kacattárat. Minden a kertből szerzett anyag. A szomszédunknak ezúton is hálás vagyok a vadszőlőjéért, ami úgy befutotta a kerítésünket és a fáinkat, hogy alig tudtam letépkedni az indáit. A nagy meló után úgy néztem ki, mint az erdő lánya, minden létező bogyó meg kacs a hajamba ragadt, de megérte, mert két hatalmas koszorúra lett elég az inda. A nagyobb kb. 90 cm átmérőjű lett. Csak tekertem körbe, amíg el nem fogytak, semmi szaktudást nem igényel az elkészítés, csak jó erős karokat.:-)))

Ha tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), hogy ne maradj le a többi hasznos lakberendezési ötletről és praktikus tippről sem! Köszönöm!  

A másik kísérlet is elég szemrevaló lett. Sőt, szerintem király, 5 egyforma méretű, ha lehet egyenes ágból  készült (nekem a bokrok kínálták a lehetőséget). Csak egy kis kötözgetés és kész a jó nagy méretű csillag fénysorral felturbózva eszméletlen jól néz ki! Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...