2012. okt. 23.

Mit csinálok a héten?

Rendet! A múlt hét beindítottam a nagy kupis átrendezős projektet és elnézegetve a felfordulást a room of the week-re sem fogok a héten benevezni pedig gőzerővel nyomom a rendezést. A férj is besegít néha, de vele csak sűrűbben vagyunk és a rakj össze egy .....-s bútort   b....meg kiejtése nélkül sem jön össze, így rekordokat döntöget.
Ott maradt abba a történet, hogy az ágyfejvég a helyére került és körvonalazódott a rend. Közben még egy kedves ismerősünk tapétázni szeretett volna, amiben 2-en barátnők persze rögtön segítségére siettünk. Amikor ezt letudtam folytatódott a saját téma. Akárhogyan nézegettem a hálóban a konzolasztalt nem passzolt oda és gondoltam mi lenne, ha lekerülne az előszobába. Minden stimmelt, kevés furkálás és átrendezés kellene a tökélyhez, de ehhez nem passzolt a szekrény. A szekrény átkerült a dolgozószobába, de a tartalma hová kerüljön? Pakoljuk át a hátsó gardrób szekrénybe, amiben a prosikat és minden munkához fontos kellékemet tartom, de azt is ki kellett pakolni, így a mosókonyha szekrényeiben is hatalmas selejtezés kezdődött, hogy egyik helyről ki a másikba be folyamattal rendeződjünk. Komolyan mondom a költözés nem volt ekkora szívás, de reménykedem a végeredmény tökéletes sikerében és, akkor még a háló melletti gardrób fejlesztését már nem is említettem. Így most 5 helyiségünk fordult fel mindenhol rendetlenség gócokkal.  Nehezítő tényezőim is vannak, mint mindig, a  derekam és a hátam annyira fáj, hogy melegítő deréktapasszal mászkálok.(állítólag 40 felett ez már normális, a tapasz amúgy nagyon klassz cucc) Van egy folyton ellenkező, hangulatingadozós, nehéz korszakát élő kamasz fiam, egy nagyon szétszórt kisebb, egy állandóan éhes kutyám, megérkezett a várva várt sparheltem, amit be kellene izzítani, ezt a teraszra szántam a kemence helyett, remélem még az idén tesztelés alá kerülhet és be kellene ültetnem a virágokat a kertből, újra suliba járok és jövő héten vizsgáznom kéne, amire meg tanulni. És miért osztom meg a saját sztorimat? Mert ez a saját blogom, ami kötetlen műfaj és bármiről írhatok, főként, ha lakberendezésről és saját tapasztalatokról szóló történeteim vannak, ráadásul egy kis bizonyíték arra, hogy a bloggereknek is jár a keze nemcsak a szája és mindennapos gondjaink olyan, mint a másoké.

 
 itt még viszonylag rendezettek voltak a körülményeink....

felesleges bútorok csak gyűltek és tologattuk össze-vissza

 mindenhol, dobozok, csavarok


próbáltam a kupacokat csoportosítani , hogy könnyebb legyen egy helyre rámolni


a gardrób ajtók sorban állnak felszerelve, leszedve, kicserélve....

a szépséges új szerzemény, a teraszunk fénypontja, amit be kell állítani a helyére, kéményt fúrni meg a többi...

itt a bűnős hely, amiben látom a jövőt, de most elég rendezetlen, a fotózásban kevésbé látom, de nem lehet mindenben brillírozni...

a kis bűnös bútor, miatta van minden, persze a tükör és fogas nem marad azon a helyen, át lesz helyezve idővel...


 Szusko, a hű társam a bajban, mindenhol ott jár, ahol szükség van rá...

2 megjegyzés:

Hangulat írta...

Nekem tetszik minden írásod a blogon! :-) Még a kupi is, ami életszerű. Sok szerencsét kívánok az új házhoz!

Névtelen írta...

Néha-néha (nagy titokban, önmagadnak sem beismerve) nem bánod meg, hogy belevágtál? Mert velem, ez gyakran megesik (ahányszor fenekestől felforgatom a házat). Nagy-nagy kitartásra van szükségem, hogy be is fejezzem, amit elkezdtem. Most épp 3 lakásban (fiam, lányom, saját)futok versenyt az idővel és az energiámmal. A hátfájással tessék kérem orvoshoz menni, mert nem természetes még az olyan "élemedett" korban sem, mint a Tiéd. Remélem, látunk majd egy-egy fotót az elkészült enteriőrökről.
Kati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...