2012. okt. 5.

Kösd meg magad!!!


Bármennyire is hívogató és innovatív kézimunka megoldásokkal találkozom, nem tudom elképzelni, hogy nyáron bármit is meg tudnék szerkeszteni, de abban a pillanatban, amikor megérzem a hűvösebb időt kacérkodom a gondolattal, mit is lehetne és hogyan, meg miből.
Nem vagyok nagy mágus, de gyerekkoromban anyu megtanította hogyan kell alapban horgolni, kötni meg varrni, mert úgy gondolta és jól gondolta, ennek hasznát veszem. Így azzal a kis tudással, meg hatalmas érdeklődéssel beindulnék valami kreatív alkotásra, bár még nem tudtam dűlőre jutni, mit is választhatnék, de nézelődni érdemes, meg vágyfokozónak sem rossz és burkoltan másnak is figyelmébe ajánlanám ezeket a kisebb-nagyobb csodákat. Aki kedvet érez a kötögetésre azoknak elő a tűkkel és kössétek meg magatok! Válogassatok a takarók, párnák, palack vagy  bögre melegítők között, jó szórakozást és jó kézimunkázást mindenkinek!
 Ha tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), hogy ne maradj le a többi hasznos lakberendezési ötletről és praktikus tippről sem! Köszönöm!  Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...