9/27/2012

Maximalizált beltéri és kültéri kapcsolat


Tegnap beígértem a FB oldalon egy házat, amelynek különlegessége az, hogy előtte-utána állapot is megtekinthető.

A ház 1979-ben épült, de kissé elavult, így ráfért egy átépítés és hozzáépítés, melyet tulajdonosa Jason Urrutia designer vezényelt le. Az egyik legfontosabb szempontja a beltér és a kültér maximális kapcsolatának megteremtése és kihasználása, ezért a ház medence felőli oldala szinte teljes egészében nyitható. A berendezés tekintetében pedig a mentette a menthetőt elv a szimpatikus, hiszen számos vintage bútordarabot felújíttatott, rengeteg bútort saját tervek alapján méretre készíttetett és szívesen alkalmazott újrahasznosított alapanyagokat. Személyes kedvenceim a hálószobák, fürdőszobák valamint a vendégház és a kert teljes egészében. Gyönyörű!

















































A vendégház:





Ilyen volt:




1 megjegyzés:

Névtelen írta...

elképesztően hatalmas ez a ház :D :P Mint egy hotel, vagy nem is tudom. De gyönyörű. És hatalmas a változás az új és a régi képek között :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...