2012. szept. 15.

Balatoni luxus


Bár kifutottunk a nyárból és nem ez az üdülések főszezonja, azért remélem sokaknak megakad a szeme, sőt meg is jegyzik a mai ajánlatomat. Balatoni nyaraláshoz szeretnék beajánlani nektek gyönyörű luxus kategóriás apartmanokat.
Zamárdiban egy új építésű  lakóparkban, amely közvetlenül a Balaton parton, a 3 km hosszan elterülő szabad strand közvetlen közelében található. A lakóparkhoz tartozó szolgáltatások,  ingyenes parkoló   zárt udvaron, portaszolgálat, medencék, játszóterek és napozóteraszok a vendégek kényelmes pihenését biztosítják.
A vendégek mérettől és létszámtól függően válogathatnak a kisebb luxus apartman és a nagyobb panorámás penthouse lakások között, melyek  roppant kifinomult ízléssel tervezett és eleganciával gyönyörűen berendezett, igényesen összeválogatott használati tárgyakkal felszerelt, minden igényt kielégítő elektronikai és háztartási készülékekkel ellátott lakások.  A kitünően összehangolt színekkel és texturákkal a vendégek vizuálisan is feltöltődhetnek.  Tökéletes pihenést nyújt kis gyerekes családoknak éppúgy, mint egy nagyobb ünnepelni vágyó baráti társaságnak, akár szülinap, akár szilveszteri buli, akár a következő évi nyaralás. További információt a Zamárdi Luxus Apartman  oldalán találhattok. Jó szórakozást és jó pihenést, most pedig nézzétek a fotókat!Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...