2012. aug. 2.

Sok gyerek kis helyen is elfér!


Sokan vágnak bele a gyerekszoba felújításába, átszervezésébe a nyári szünetben, ezért gondoltam körbe nézek gyerekszoba fronton, és egy nagyon izgalmas témával állok elő, vagyis kis alapterületre koncentrálódó sok gyerek és még több funkció.
Ebben az estben két fontos tényezőre kell figyelni az íróasztalok természetes fényforrás közelében legyenek, és ha lehet egy alapterületre több ágyat bezsúfolni, ez megoldható emeletes vagy kihúzható fekhelyekkel. Ezek meghatározása után jöhet a tárolás hozzászervezése és illesztése. Aki szeret költözködni és a gyereklétszám még nem végleges a családban, jól teszi, ha nem a teljesen egybeépített megoldásokat választja, mert könnyebben mozdíthatóak és variálhatóbbak lesznek a darabok. Sőt még jó tanácsként azt is megemlíteném, ha két gyerekszobában egyforma bútorokat  használnak könnyebb őket összecsapni egy újabb átrendezésnél, főleg, ha nagyobb a korkülönbség a gyerkőcök között.
Jó tervezgetést mindenkinek  ha tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), hogy ne maradj le a többi hasznos lakberendezési ötletről és praktikus tippről sem! Köszönöm!  

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...