2012. aug. 26.

Kanadai családi ház


Felújított családi házat hoztam, kicsit visszafogott, konzervatív stílusban, szemrevaló szimmetrikus elrendezésű nappalival, ahol a fatároló kis ablak ücsörgővel lett kombinálva, amit előzőekből már kiderült nagyon kedvel az olvasóközönség.
A kandalló mögötti fal szürke színe nemcsak egy kis drámai hatást, kelt, hanem vezeti is a tekintetett a látványos tetőszerkezetre és kiemeli a beltér magasságát. A ház további helyiségeire már visszafogottabb színek jellemzőek, pár pasztell árnyalatú bútorral, ami a visszafogott eleganciát és a rendet is hangsúlyozza.  A színvilág ismétlődésén kívül összetartó elem az egységes sötét padló, az ebédlőben folytatódó szimmetrikus elrendezés, vagy a hasonló stílusú lámpák. A jól felszerelt konyhából és az abból nyíló kamrából pedig következtetni  lehet, hogy az lehet a ház lelke.

Ha tetszett az összeállítás támogasd  a kisFlanc blogot a Goldenblog  versenyen Életmód kategóriában egy szavazattal (Kattints IDE!) és csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), hogy ne maradj le a többi hasznos lakberendezési ötletről és praktikus tippről sem! Köszönöm!   
Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...