2012. aug. 4.

Így készíthetsz egyedi faldekorációkat!


Számtalan megoldás létezik az otthoni üres falak felszámolására, ráadásul a ház körül fellelhető dolgok felhasználásával szinte zéró költségvetéssel. Egy kis kitartásra van még szükség, meg egy kis fantáziára, mert így születnek az egyedi alkotások, de nézzük miből is lehet remekmű.


Cipős dobozok tetejét bevonhatjuk csomagolópapírral és színes ragasztószalaggal vagy öntapadós fóliából vághatunk rá mintát. Üres festővászonra is lehet ragasztani bármilyen színt és bármilyen formát.


Érdekes 3D-s falidekort alakíthatunk ki újabb cipős doboz tetőkkel, lehet tapéta, csomagolópapír sőt maradék textília is, amivel beborítjuk őket, és szabadon választott technikával felrakjuk őket a díszítendő felületre, a forma itt is egyéni választás.


 Egy régen már közzétett technika, amit megtalálsz ITT, jobb oldalon pedig egy maszkolószalaggal segítségével festett és kialakított minta.


Aki belemerült a maszkolószalag használatába egy festővászonra nyugodtan és merészen próbálkozhat és, ha nem sikerül a végeredmény át lehet festeni.


Most egy újabb 3D-s dekoráció a papírtörlő vagy a wc papír gurigák meglapításával és összevagdosásával gyönyörűséges virág tengerrel boríthatjuk a falat. Újabb konyhai segédben rejlő látványos lehetőség következik, ez pedig a muffin papír.


Ha kevés tapéta marad, lehet kis darabokkal is dekorálni a falat, egy pár hungarocell dekorléc segítségével előkelő francia stílusú hangulatot teremthetünk. Egy joghurtos pohár segítségével és a jó öreg nyomda technikával akár még a függönyt is feldobhatjuk.


Ha sok a képkeret, daraboljunk össze például egy térképet és próbáljuk meg összeilleszteni.


Ismét két régebbi megoldás, amely leírását megtaláljátok ITTés ITTJó munkát mindenkinek!


Ha tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), hogy ne maradj le a többi hasznos lakberendezési ötletről és praktikus tippről sem! Köszönöm!   


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...