2012. júl. 10.

Álom otthon 2012


A HGTV  2012-ben megrendezett álomotthon pályázatának egy résztvevője szépíti meg a mai napunkat, annak is a nappali  és veranda része. A két tér nemcsak anyaghasználatában, hanem színösszeállításban is megegyezik, összekapcsolva a tereket, ettől jön a kint is vagyok, bent is vagyok érzés, meg az a tökéletes összhang és harmónia.
Színben natúr színek uralják a két teret, kiegészítőkben pedig a nyári összeállítások királynője, a tejszín és a tengerkék élénkítenek. A benti nappali berendezése szigorúan és szabályosan a szimmetrikus elrendezési elveket követi, akárcsak a dekoráció. Ügyes húzással a kandalló fölötti képekkel megtörik annak monumentalitása, így az üde színfoltból lesz a fókuszpont, a szemközti falon ugyanezt egy antikolt keretű tükörrel oldották meg.
A légies érzést nemcsak a nagy belmagasság, de az egybenyitott étkező, konyha és három terasz ajtó biztosítja.
A verandán tovább folytatódik a benti hangulat, kék-tejszín-natúr vonalon, szuper kerti kis konyhával és egy vagány kültéri kandallóval.  Ez valóban az álom otthon meg az amerikai álom összerakva. Ez az a "brutifull" kategória!
Ha tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), hogy ne maradj le a többi hasznos lakberendezési ötletről és praktikus tippről sem! Köszönöm! 


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...