2012. júl. 30.

9 ötlet a rendezett otthoni iroda kialakításához


Az otthoni mini iroda kialakításához hoztam ma ötleteket. A hatékony munkavégzéshez szükség van egy kis rendszerezéshez és átláthatósághoz, ehhez pedig megfelelő tárolási lehetőségekre van szükség. Az persze már csak egy plusz, hogy még marha jól is néz ki az összkép, így ellenállhatatlan vágyat érezhetünk a munkához és inspiratívan hathat ránk a harmonikus környezet.
Alapból szükség van egy asztalra és székre, amit nem árt ablak közelében elhelyezni és figyelni merről esik a fény a kezünkre írás közben, hogy a kezünkkel ne árnyékoljunk rá a papírra írás közben. Ha a tárolókat áttetsző anyagokból válogatjuk össze kerüljük a zsúfoltság érzést és látványban sem utolsó, ahogyan az üveg néha megcsillan.

Jó, ha az iratoknak fiókos kis állószekrényt tudunk beszerezni, mivel egy fióknyi kis területről van szó jön a kis terekben hasznos megoldás emlegetése.  


Az irodai gépeket jól elrejtheti egy kiszuperált kis szekrény, ami matricákkal, sablonozással feldobható.


Az leveleket és intéznivalókat jó, ha átláthatóan rendszerezzük.


Egy kis női praktikum, a magazinokból összegyűjtögetett neszeszerek kitűnően hasznosíthatóak tárolásra.


 A kényelmes ücsörgéshez jól jöhet egy párna és takaró, a laptophoz pedig nem árt egy klassz táska.


 A személyes emlékek és inspiráló képek jó, ha látható helyen vannak az agyturbózásához, lehet mágneses falitábla, parafatábla, ebben az esetben egy madzag csipesszel technika.


Végül nemcsak óramániásoknak ajánlom, de egy időmérő nem árt, ha van az íróasztal környékén.

Jó rendezgetést és sok sikert, ha tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), hogy ne maradj le a többi hasznos lakberendezési ötletről és praktikus tippről sem! Köszönöm! 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...