2012. júl. 17.

10 praktikus megoldás az előszobai tároláshoz10 praktikus mindenki számára elérhető és kivitelezhető előszobai rendszerező, tároló és akasztó megoldásokat szedtem össze.
Az előszoba előirányzott feladata, a kabátok, táskák, sportcuccok, esernyők, cipők, kulcsok, levelek, újságok átmeneti tárolása. Jó ötlet, ha mindenkinek személyre szabottan saját kis része, rekesze van kialakítva, segítve ezzel az átláthatóságot és az anyukák helyzetét, amikor a gyerek indulás előtt jelzi, nem tudja mit és hová ejtett utoljára. Hozzáadhatunk még a praktikus oldalhoz egy tükröt is, amiben utolsó pillantást vethetünk önmagunkra indulás előtt, egy kulcstartót egy órát és egy ülő alkalmatosságot, ami a kényelmes cipőfelvételt segíti. Számtalan apró ötlettel lehetne még kiegészíteni, akár üzenőtáblával , egy kislámpával, de ezek az egyéni igényekből adódnak, amit mindenki saját maga irányozhat elő. Jó tervezést mindenkink!
Ha tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), hogy ne maradj le a többi hasznos lakberendezési ötletről és praktikus tippről sem! Köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...