2012. jún. 8.

Gyönyörű olasz ház

Egy olasz házat kínálok ma alapos vizsgálatra, főleg így felújítások és egyéb munkálatok előtt, hiszen a  példánk is egy régi ház átalakításából és felújításából született.
A norvég származású tulajdonosnő 2 fiával és élettársával él a barátságos és könnyen fenntartható házban, amelyben még a vendégeik is otthonosan mozognak. A ház berendezését tekintve igen visszafogott, mivel a tulajdonosok számára a tér a luxus és nem a benne lévő bútorok vagy tárgyak. Színvilága is teljesen natúr színpalettáról keveredett, hiszen színekről gondoskodik a természet, mellyel minden helyiségnek közvetlen a kapcsolata, minden szoba a kertre nyílik, éppen ezért még hatalmas képek sem díszítik a falakat, kizárólag a gyerkőcök alkotásai néhol. Az egyszerű berendezés mégsem  zavaró, inkább eszünkbe juttatja, milyen az, amikor a ház van értünk és nem fordítva.
Baromi jól néz ki!
Ha tetszett az összeállítás csatlakozz ,Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), hogy ne maradj le a többi hasznos lakberendezési ötletről és praktikus tippről sem!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...