2012. ápr. 29.

Party-dekor a szabadban


A jó idő magával hozta nekünk a lehetőséget a bulira a szabadban, nekünk pedig csak a megfelelő alkalmat kell megtalálni az ünneplésre.
Lehet az akár anyák napja, gyereknap és ballagás, mert események a láthatáron, valahogyan szervírozni kellene. Egy kis segítségként egy ballagási asztali dekor áll rendelkezésre, ami akár színösszeállításával, akár az ötletes kelléktárral inspirálhat minket.  A sárga és barna összeállítás mellett főszerephez jutnak a bútorgombok, a kulcsok és a horgolt csipketerítő, szalagokból kötött masni girlanddal a háttérben, fegyelmezetten rendezett ételek, melyek személyre szabott dekorációban részesültek, szimmetrikus elrendezésben elhelyezett teríték, pálcikákra ragasztott kis zászlók és sok kis virág. Most már csak a bodzaszörp hiányzik és teljes lehet az öröm! Jó szórakozást és gratulálok, amihez kell!
Ha tetszett az összeállítás, csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához, hogy ne maradj le a többi hasznos lakberendezési ötletről és praktikus tippről sem!ffff

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...