2011. dec. 6.

Az Endrédi Design és egy új nyereményjáték!!!


Az Endrédi Design-t korábban Endrédi Antikvitásként ismerhette meg a nagyközönség. Névváltásukat az indokolta, hogy már nemcsak antik bútorok értékesítésével foglalkoznak, hanem egy új irányvonal meghonosítását szeretnék elérni a magyar piacon: kézzel festett bútoraikon egyedi motívumok, tájképek, portrék kapnak helyet. A meglepő társítások a színhasználatban is jellemzőek: nem félnek pinkre festeni egy komódot, vagy egy régi rádiót.


Filozófiájuk, hogy szembemenjenek a tömeggyártással, és újra előtérbe helyezzék a kézzel készített bútorok szeretetét. Hiszik, hogy az antik és vintage bútorok egy új esztétikai esélyt adnak a mai, modern enteriőrök sikeréhez. Céljuk, hogy az általuk gondosan kezelt gyűjtemény minden egyes darabja megtalálja gazdáját.
A bútorok minőségéről, kivitelezésük tökéletességéről az olasz ICLA felületkezelő anyagok, festékek gondoskodnak, valamint azok a képző- és iparművészek, akik a bútorok díszítését végzik.
Az Endrédi Design új honlapján megtekinthető az aktuális választék 4 kategóriában, tevékenységük unikuma azonban az, hogy teljesen egyedi igények megvalósításában is rendelkezésre állnak. Örömmel átkárpitoznak egy régi fotelt, puffot, egyedi díszítést adnak egy bortartónak, komódnak, vagy éppen egy, a vásárlónak kedves mintával, motívummal dekorálnak egy kiválasztott vagy hozott bútordarabot. Az igények egyeztetésében látványtervekkel segítenek.
A jó hír számunkra még az, hogy az Endrédi Design felajánlott egy játékot. Ennek nyereménye a 15 000 Ft értékű ajándékutalvány, melyet a  nyertes át is adhat valaki másnak. (Ha nincs is rá szükségetek nyerjétek meg valakinek ajándékba!!!)
Ezek után már csak a kérdés és teendők listája következik.
1. Lájkold az Endrédi Design oldalát ITT,
2. Lájkold a kisFlanc oldalát ITT
3. Válaszolj a lenti kérdésre és küld el a megfejtést a bejegyzéshez tartozó megjegyzés rovatba emailcímmel együtt!
A játék határideje 2011.12.16. éjfél!
Melyik az a 4 bútor kategória, amelyet az Endrédi Design kínál? (A válasz könnyen elérhető a honlapjukon ITT!)
Jó játékot és sok szerencsét, ha Nektek nincs is rá szükségetek, adjátok ajándékba vagy népszerűsítsétek a lehetőséget! Nagyon köszönjük!
kisFlancNincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...