2011. dec. 16.

Ágybavalók


Szinte egész éjjel vergődtem és kínlódtam, annyira fájt a fejem és  bármennyire is fáradt vagyok ilyenkor menekülök az ágyból, mert még rosszabb fetrengeni, mint kóvályogni a házban, és ha ez még nem lenne elég bosszúság, meg kín a javából, szembe jön velem ez a rakás hívogató ágyjelenet, hatalmas párnákkal meg takarókkal. Legszívesebben fejjel mennék nekik.
Az ausztrál Tracie Ellis Aura üzletének kínálatából lehet szemezgetni ezeket a gyönyörűségeket, bár nemcsak az ágybavalókra szorítkozik a kínálat, találunk mindenféle  lakásdekorációs holmikat is . Persze az ágyjeleneteken túl érdemes figyelni a fal dekorra , a színekre és elrendezésekre. Ezeket nem szoktam külön hangsúlyozni, mert úgy gondolom (de lehet hogy rosszul), amit én látok azt más is, meg a hosszú szöveget mindenki csak átugorja, egy kép meg többet mond jó pár szónál.  Lehet, hogy agyamra ment a front?
A lényeg, hogy gyönyörűek a képek, az ágyak, a színek, a hangulat, minden úgy, ahogy van! Szép napot mindenkinek!Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...