2011. nov. 5.

Vidéki házak hálószobái


Vidéki házak hálószobáit  mutogatom és azon túlmenően, hogy elmerülhetünk a hangulatos  ágyjelenetekben, pár tanáccsal is megpróbálok szolgálni.
A vidéki házakat, és itt az eredeti  több száz éves házakat értem, minden estben egyedi és megismételhetetlen kategóriát képviselnek. Mindig akad egy  gerenda, egy falfülke,  alacsony belmagasság, eltérő méretek házon belül, kevés szabad falfelület, ahová bútort lehetne elhelyezni, bármi, persze ez nem azt jelenti, hogy nincs rá megoldás, de sokkal nehezebb és összetettebb a berendezést kitalálni és megtervezni, mint egy normál ház esetében, persze ezek a problémák sokszor ott is adottak :/. A különbség az, hogy a ház tiszteletben tartása miatt szerkezeti átalakítások nem javasoltak, hiszen pont ezektől a hátrányoktól szép és egyedi.
Amiben nagyobb lazaságot kapunk az a stílus kialakítása, lehet nőcis és glamúros,  akárcsak az első fotón, virágos, dizájn tapétás, kopott ládás, de maradhatunk Holle anyó dunyhájánál is, a lényeg a jó ízlés határának megtartása.  Így a szerény alap bútorzat: ágy, éjjeliszekrény, tároló, ami lehet láda, komód, szekrény után mehet a  keresgélés, amivel stílust adhatunk a szobának.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...