Sajna csak virtuálisan, de egy recepttel jövök. Imádom a kávét, szívesen kísérletezem is vele, de ez a préselős kávékészítő csoda sosem tartozott a kedvenceim közé. Egész eddig! Ezzel az elkészítési móddal és recepttel visszalopta magát a szívembe a hasznavehetetlenségre ítélt konyhai kütyü. A receptet Vanessa Rees-nek köszönhetjük, egy Brooklynban élő fotósnak, aki a kedvenc kávézójából összegyűjtött poharakat használja otthon.
Recept:
-6 evőkanál babkávé frissen őrölve (én 4 teáskanál őrölt kávét számítottam)
-ízlés szerint 3-5 dl tiszta víz
-csipetnyi só
-ízlés szerint cukor, tej vagy amit szerettek
A többi egyszerű, a vizet felforralod, ráöntöd a kávéra, állni hagyod 3 percet, majd lepréseled. Ennyi! Egészségetekre! kisFlanc

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése