2011. okt. 12.

Igazi francia vidéki ház


Nem is ház, hanem otthon, igazi barátságos francia otthont ajánlok az emagdeco blogról.  Tökéletes példája a francia vidéki házak színvilágának, berendezésének és anyaghasználatának. Néha vicces, néha régi, néha ütött vagy kopott.
Egyszerű elemekkel látványos részletek, szimmetrikus elrendezés többször felbukkan, jó megoldás az étkező asztal melletti padok használata, tárolásra pedig a ládák bukkannak fel itt-ott:
Bádogtölcsérből készített lámpaburák, hatalmas faliórák és az ugyancsak többször előbukkanó len és vászon anyagokból készült textil csodák, melyek a háziasszony alkotásai, aki szenvedélyes foltvarró. Ezt a tudományát, mintha sikerült volna a lakás berendezésekor is használni, hiszen a már említett színösszeállítások  tökéletesek, akárcsak a cementlapok szín és minta variánsai.
A minden túlzástól mentes szürke kis konyha koronája lett a piros és jellegzetes szék keveredésre is példát találunk.
Nyitott konyhapolcok, HATALMAS üres falfelületek!!!!
A hálóban ugyancsak az egyszerűség nagyszerűsége dominál az üres falakkal.
Vicces felíratok a fürdőben.
A kerthez pedig már elfogyott a szuflám, lehet még fokozni a benti kellemes hangulatot, persze irigylésre méltó kert és terasz jelenetekkel.
Hát nézzétek és merítsetek ötletet, ez nem puccos kégli, hanem ötletes, leleményes és szívvel-lélekkel berendezett igazi OTTHON!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...