2011. okt. 20.

Egyszer volt, hol nem volt...


... volt egyszer egy kislány, az erdő lánya, akinek szobája, annyira gyönyörű volt, hogy az egész világ a csodájára járt. Nem mindennapi szobája példaként szolgált más anyukáknak és többek arcára varázsolt őszinte csodálatot, mert Eulalie ügyes kezű anyukája alacsony költségvetésből, rengeteg ötlettel és még több szeretettel rendezte be ezt az édes kicsi zugot. Azt is megtanította nekünk, az ámuló közönségnek, hogyan lehet egy témát feldolgozni, például az erdő témát a babaszobában, s így biztatva mindenkit, menjünk csak egy kicsit a saját fejünk után.
Na de most komolyan, mondjátok, nem angyali ez a szoba? Mennyi szép és kedves kis ötlet teszi igazi gyerekbirodalommá. Az egész szoba berendezése egy zöld szekrényből indult, DE, azért egy kis jó tanács, amit  jelzek, én állítok!
Ha régi szekrényre tenne szert valaki és azt a gyerekszobába vagy tök mindegy, bárhová betervezi, gondolkodjon, hogy milyen funkcióra találták ki eredetileg és mekkora a méretezése, mert egy nagy tálaló, kredenc, ruhásszekrény nem gyerekméretre lett gyártva és ezek hatalmas monstrumok, ami egy pici térben ijesztő és értelmetlen, nehezen kezelhető és kerülgetése bosszantó, akármilyen látványt is varázsol. Tehát nem fúrok csak figyelmeztetek nem minden kerülhet be a gyereked szobájába. A méret az lényeg!!!
De most vissza a szobába, spuri nézelődni!
f

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...