2011. szept. 8.

Tervezni tudni kell!!!


Mindig is szerettem volna lakókocsival utazgatni, de amíg a kényelmi dolgokkal hadilábon állok, hárítom és kerülöm az utazás ilyesfajta formáját, de ezek után nyitottabb leszek, bár az is igaz nem valószínű, hogy szembe találkozom ezzel az űrkapszulával az autópályákon és, hogy bármi esélyem is lehetne arra, hogy a közelébe férkőzzem eme nagyszerűre sikeredet lakócsodának, amit Rachel Horn interior designer tervezett saját maga és férje számára.
A kocsi nemcsak kívülről ennyire mutatós, hanem belül is tökéletes megjelenéssel büszkélkedhet, sőt  még használható is.
Találhatunk benne kis konyhát egy hétre elegendő élelmiszer tárolási lehetőséggel, "hálószobát" kényelmes fekvőhelyekkel, további tárolókat a bútorok alá rejtve, amihez jön a stílus, mert mindezt átlengi a mór építészet szelleme.
Amit nekünk érdemes leszűrni, az, hogy a legapróbb dolgokban is lehet igényes valaki, és alakíthat magának stílusos környezetet, akár egy zsebkendőnyi területen is úgy, hogy annak a világ is a csodájára járjon.  Tökéletes!


és egy kis  segédlet a tervezéshez:


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...