2011. szept. 15.

Sydney


Világ körüli útra invitállak benneteket, gyertek ugorjunk át Sydney-be, persze csak virtuálisan, és lessünk be egy ausztrál stylist, Megan Morton otthonába.
Miért is megyek ennyire távol? Mert a francia lakberendezés után az ausztrál az, amelyik példaértékűen nagyon sok régiséget használ fel, esetleg, annyi különbséggel, hogy a franciák  történelmüknek és kultúrájuknak köszönhetően inkább antik örökségeiket használják, míg az ausztrál lakberendezés inkább a vintage stílust alkalmazza és berendezési tárgyaik nem a több 100 éves darabok közül kerülnek ki.
Mivel mindkettő a szívem csücske érthető a pártolásom és remélem meggyőzőerőm mindenkit elsöpör, állításaimat alátámasztom és tanulhatunk egy kicsit, utánozhatunk egy kicsit, mert nekünk is akad menteni valónk bőven.
Az esettanulmányból nekünk az a tanulság, hogy a férfi és női vonala a lakberendezésnek (ezt már több mint két éve hangoztatom a blogoldalakon) ügyes társítással élhet együtt, ha sok a régi kopott berendezési tárgy, amelyek  valljuk be néha kicsit koszos érzetet keltenek a tulajdonosban, ezért inkább csak csodálja, mintsem használja, ezért ajánlom a sok világos színt körítésnek, mely a tisztaságérzet keltésével ellensúlyoz, legyen sok puha lakástextil, melyek melegséget és lágyságot visznek a térbe. A végére pedig marad a laza kis vagányság a néha humoros fricskákon keresztül, ami személyre szab és karaktert ad az életünk terének.
Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...