2011. szept. 28.

A Designers Guild őszi kollekciója


Osvárt Judittól kapott(Többek között az ELLE DEKOR és a HOME magazin volt fôszerkesztôje, ami azért fontos, mert ô Magyarország legnagyobb lakástrend guruja s, ha valaki tanácstalan és bizonytalan, az Ô tanácsait, ajánlásait biztosan követheti!!!), Hephaistos sajtóanyagát osztom meg az érdeklődő olvasókkal. Megjelent a Designers Guild őszi kollekciójamelyben két kiemelni való is akad. Az egyik a gyönyörű indiai ihletésű Amrapali kollekció, nagyon élénk, nagyon rózsaszín, nagyon kék, nagyon nagy virágmintákkal, kaméliákkal, paradicsommadarakkal pompával és indiai miniatúrákból merített elemekkel, álltak elő, tapétákon, szöveteken, párnákon egyaránt. ( Megsúgom egy párat már láttam élőben és komolyan lélegzetelállítóak!)
A másik egy visszafogottabb irányt követő vonal, a klasszikus elegancia szerelmeseinek és hű követőinek, ez pedig Royal Collection, ami szerintem a férfi oldala lehet a kollekciónak, itt a színek is visszafogottabbak acélkék és szürke árnyalatok dominálnak, klasszikus angol mintákkal, csíkokkal, halvány egzotikus lehelettel vegyítve.
Nincs más hátra csak nézegetni, gyönyörködni, tervezgetni majd jól hazavinni, mert ezek a darabok bizony ékszerek és gyöngyszemek, amit minden nő megérdemelne, hogy ékesíthesse a saját kis birodalmát. Uraim lehet ajándékozni!!!


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...