2011. aug. 26.

Kincs lelőhelyek


Kedden, azért raktam fel képet a zsámbéki piacról az FB-re, mert gondoltam megosztom majd veletek   ahogy, és ahonnan a kincseimet beszerzem. (Ez egy a sok közül.)
Mindenhol nyitott szemmel járok, különös kis eldugott, lepukkant üzletek azok, ahol a legjobb dolgokat találom. Szívesen járok turkálókba, benézek a helyi kis boltokba, égő vagy sem nem is sejtenétek milyen csodákat lehet találni. (Turkálókban tettem szert például Marimekko anyagra vagy Ralph Lauren kárpitra.) Ezzel csak azt szerettem volna elárulni, néha az igazi értékek és gyönyörűségek mellettünk vannak csak ki kell nyitni a szemünket. Persze, hogy mégis milyen irányba induljunk az is fontos, mert a régi és használt holmik újra felhasználásának is vannak trendjei. Kopott és fehér, indusztriális, megmaradt eredeti kopott , de lehet újra cifrázott pomádé, vagy kitudja még mi következik. Annyi biztos, hogy az alábbi képek segítenek, szemet nyitnak a káosz átlátására és tanácsot adnak mégis melyik darab legyen a kiválasztott talán az utolsó trendet követve.
tökéletes lámpabúrák konyhába vagy étkezőbe, akár még vegyesen is jól mutatnának:
ajtólapok, kilincsek, ajtórács, gyönyörűek:
faldekornak:
kopogtatók, de ebből már ügyes utánzatokkal is bőven találkozhatunk:
csengőgombok:
Javaslom járjatok nyitott szemmel, ha kincseket kerestek magatoknak, tárgyakat, amik beszélni tudnának, térjetek be kis kacatos boltokba, és mentsétek meg a régi szépségeket.
Ha tetszett, jó néven veszem a lájkot, az oldalt fogadjátok a kedvenceitek közé és gyertek játszani! Részletekért katt. ide!!!
Jaj, és szóljatok, ha jó helyet találtok, mert megyek megnézem!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...