2011. aug. 16.

A két srácnak


Elmaradt  dolgaimat próbálom rendezni, ígéreteket betartani, mindenkinek megfelelni, és egy újabb ígéretet tenni, nem kóválygok többet a nyáron, ez a része letudva, ami a blognak is és nektek is remélem a hasznára válik majd. De rengeteg pozitív élménnyel és szuper öletekkel lettem gazdagabb, amit időközönként majd megvillantok, így mindenki profitálhat belőle pindurkát.
A téma a kacatosban hevert. Időközönként előszedve, leporolva, majd visszaillesztve. Nem más ez, mint két kis szekrény (Ikea), amiket egy iroda költözésnél raboltam és mentettem jó pár éve, mondván ezek nekem még jók lesznek.
De milyen megérzés volt (ez a ráérzésem nagyon jól működik, ennek köszönhetően évek óta halmozom a "hasznos holmikat" és a jobbnál jobb ötleteket).
Tehát adott volt két kis szekrény, két fiú és két szoba. Próbáltam több funkciós is lenni, mentettem bútort, átalakítottam, saját részre vagyis a fiaimnak, tárolót, amit meg külön értékelek, nektek pedig hasznos lehet, mert ötletet adhat.
Hozzávalók szokás szerint otthon elfekvőben lévő dolgok. Nálam a szuper drágán Kanadából rendelt és a magyar kontakt hibájából nyakamon maradt tapéta az egyik feldolgozott elem, a másik pedig a nagyobb fiam szobájában használt tapéta maradéka. Fogantyúk a Praktikerből,  csillagos a Butlers-ből. Görgők szintén Praktiker. Remélem a képek szöveg nélkül is kellő magyarázattal szolgálnak majd.
Igen, jól láttátok, tapétával vontam be a szekrényeket, az éleket lefestettem, a végeredmény pedig nagyon vagány lett. Élőben nagyon klassz!


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...