2011. júl. 1.

Hé, srácok!!!


Nehéz a fiúknak szobát varázsolni, egy lánynak szerintem sokkal könnyebb! Nem? (Nyugodtan lehet véleményeket írni, mert csak a fiús oldalt ismerem részletesen, de ez nehéz! Kíváncsi vagyok a saját tapasztalatotokra, komolyan!) Főleg, ha még a korszakváltás is belépőt kér a családba.
A fiúk nem kérnek és könyörögnek, ha ötletük van, akkor az rendszerint  a valóságtól  teljesen elrugaszkodott, kivitelezhetetlen agyszülemény. Ezért is nagy öröm számomra, ha fiúknak való szobát találok. Bár ez itt egy szélsőség, mert nem vagyok a merev berendezések híve, és a bútorcsaládokat is nagy ívben kerülöm, de mint ötletmerítő ez is tökéletesen megfelel.( Igen, én is keresem az ötleteket, mint mindenki más, meg ugye mindenki másképp csinálja!) De mégis örülök, és megosztok, mert  ez már a kis-nagy srácoknak szól, akiknek nehéz a kedvükben járni, akik szakosodnak pár dologra, ami ismételten inspiráció alap lehet.
Tehát, hogy könnyebb legyen eligazodni a lelkes anyukáknak, és bátortalanságukat félredobják,  egyszerűsítek, lényeges berendezés az az ágy, ami jó, ha bővíthető, nyitható, a lassan rendszeressé váló vendégek számára...:), az íróasztal, tárolókkal és megfelelő világítással, ruhatárolásra és könyvtárolásra használt bútorok. A többi hab a tortán itt járhat a fantázia. Figyeljétek a képeket, lopjátok az ötletet, használjátok az érdeklődési kört, jaj és azért ne felejtsétek el megkérdezni őket! Nem magunknak rendezünk!


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...