2011. jún. 20.

Tanyasi dizájn


Tanyasiak megcsillant a remény, nem kell feladni az isten háta mögött sem a szép reményeket.
Lehet szívügy a lakberendezés, az építészet, a másként gondolás és nemcsak a funkcionalitás mókuskerekében forogni, berendezkedni a gumicsizmás életvitelre, megoldható ez elegánsan kérem szépen.
Ezt nézzétek, nem minden nap lát az ember pajtából lett palotát, ami annyira jól sikerült, hogy a  New York Times írt róla! Ez komoly!
Mi jut még eszembe? Martinkó József design magyarázata és elmélkedése a Top Lista magazin utóbbi számában, amiben  a design, mint kisgömböc kóstolgatja a földműveseket és kertészeket. Nekem átjött a kis "értekezés",hát asszem ez itt valami ilyesmi lesz. Ez a tanyasi dizájn, amikor a kútkávából lesz a lerakó asztal, a kedvenc és elhunyt tyúk portréja díszeleg a kandalló fölött, a talicskából nagyon klassz fókuszpont lesz, a vödrökről már nem is beszélve. Érdekesen keveredik a francia stílus és az amerikai country egy kis újrahasznosítással és eleganciával fűszerezve. Kuriózum ez a javából, szerintem kövessük ezt a trendet, a Dallas meg a Southfork már úgyis uncsi. Tanyasiak hajrá!
Véleményt is írhattok és meg is oszthatjátok, köszönöm!f

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...