2011. jún. 4.

Tanyára?


Ábrándos szép képek ma reggelre, nosztalgia vagy reményteli jövő iránti vágyakozás turbózására, részemről a sárga irigység. Jelenleg ez az érzés dominál leginkább, hogy tudományos és szakmai részről is essen szó, a fotók mögött egy hölgy lapul, ő Fifi  Chez , akinek enteriőr képeivel több helyen is találkoztunk, csak még nem tudtuk, valójában ki is Ő.
Fifi  Chez , aki egy új stílust próbál beadagolni nekünk. (Ez most totál komoly, nem viccelek.)
Ez nem más, mint a romantikus prairie stílus, azaz  romantikus préri stílus, amiről azt érdemes tudnunk, hogy a prairie stílusú házat, Frank Lloyd Wright forradalmasította Amerikában, alacsony vízszintes vonalak, egybefüggő terek, kézi kivitelezés, funkció és egyszerűség jellemeznek, talán ez a legjobb  magyarázat.
A tökéletes egyenesek puhítására pedig jött nekünk Fifi Chez, aki habcsókszerű díszletével álomvilágot varázsolt a kis pajtából, ezt kisfilm formájában is megtekinthetjük (érdemes) az oldalán, sok más ínyencséggel együtt, hátha valaki kedvet kapna hozzá és a tanyasi kis házikóból, cifra palotát tuningolna. Tehát szokjunk hozzá a gondolathoz, hogy a vintage, shabby chic után itt a híres Fifi stílus a romantikus préri stílus.Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...