2011. jún. 24.

Nőcis vonalon


Csajoknak kötelező tudni róla, új nőcis vonal tört be a blogok világába! Páran már felfedezhettétek a KlassDSign és a Stilblog oldalakon is részletes bemutatását, ha még nem, akkor elárulom, ez nem más, mint a Pink Flower Love blog.
A blog írója  Tóth Boglárka nemcsak azzal büszkélkedhet, hogy nagyon karakteres nőcis, csajos, nemzetközi blogot szerkeszt nekünk, melyben megosztja a véleményét divatról, lakberendezésről, hangulatokról, zenéről, hanem a divattervező múlttal is rendelkező hölgy a napokban saját showroom-ot nyitott Budapesten, Boglárka Vera néven.
A stúdió fő tevékenységi körében a lakberendezési szolgáltatások, egyedi  bútorok tervezése mellett fontos szerepet játszik saját ruha kollekciójának bemutatása és hazánkban még ismeretlen külföldi design márkák ajánlása, népszerűsítése, Sverteczki Zsuzsanna enteriőrtervező és stylist segítségével.
Különleges, romantikus, mégis modern-art színfoltot képviselnek a hazai blog-lakberendezés-inspiráció-divat hullámon, amit sok szeretettel ajánlok minden újdonságra nyitott és  különleges egyediséget kedvelő ember számára. Nagyon jó hír az újdonsült  rajongóknak a nemsokára beinduló online shop, aminek láttán szerintem szem nem marad szárazon, de lehetőség az lesz  megszerezni vágyunk tárgyát.  Hajrá csajok engem megnyertetek, pár zsepit én is feláldozok majd a vágyaim oltárán, de a jó viszony akkor is marad, nagyon drukkolok Nektek!
kisflanc

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...