2011. jún. 11.

Baldachin


Nem szoktam emlegetni a férjem, pedig van, csak nem szeretem belekeverni a blogos életembe, így ma is egy rebbenésre és csak, azért kerül szóba, mert ő adta az inspirációt. Egy reklám részletéhez emlegettek egy baldachinos ágyat, ami körül volt egy kis kalamajka.  Ahogy meghallottam egyből kerregett az agyam, de nem a probléma megoldása ugrott be először, és az együtt - és beleérző képességem sem lépett működésbe, hanem, hogy rá kéne keresni a neten, mert ez még a kisFlancon nem akadt be témának. De jó, hogy a férjem nem lát bele a fejembe, bár sejtelme az lesz ezek után. Bocs.
Tehát téma a baldachin, ami eredetileg a trónusok fölé szerkesztett drapéria volt, mára pedig az ágyak köré "lecsúszott" lenge  kis függöny. A megoldások száma végtelen, ha vágytok rá ne adjátok fel, mindenre van megoldás, álmodozzatok és tervezzetek, mert ez már nem főúri kiváltság, inkább a kivitelezés és praktikum függvénye.
Nektek melyik a befutó?
És végül, de nem utolsó sorban, mire a post végére értem, eszembe jutott a kb.6-7 évvel ezelőtti hálószoba tervezésem, ami még most is az egyik kedvenc terveim egyike. Minden puccos parádétól mentes kis szoba lett, bár az ágyat nem próbálhattam ki, így az élmény elmaradt és beszámolni sajnos nem tudok, de majd egyszer, addig pedig tervezem a másét!


kisflanc archívum

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...