2011. máj. 7.

Design+ kiállítás a MaxCityben


Aki teheti, akit érdekel, aki csak nézelődni szeretne, mert vonzza a bútorok enteriőrök világa, még holnap estig ellátogathat a MaxCityben megrendezésre került Design+ kiállításra és vásárra.
Rengeteg programmal készültek és persze látnivaló is akad bőven.  Én  tegnap a délelőtti órákban nézelődtem, akkor még csak lézengtek az emberek, remélhetőleg ez mára és holnapra változni fog és jóval többen teszik tiszteletüket a lakberendezés fővárosában.
Ami  a blog tematikájához  illeszkedik lefotóztam és bemutatom, talán inspirálni tudok pár embert.
Az első üzlet a Nosztalgia Home, aki ismeri, tudja mennyire kedves, gyönyörű, romantikus, elegáns bútorokat kiegészítőket és szebbnél-szebb dekorációs tárgyakat lehet itt kiszemelni főként angol, vidéki stílusban. Amit főként kiemelnék az a rengeteg lámpa, melyet az eladó hölgy is külön megemlített  és jelenleg akciós áron lehet megvásárolni őket.
Tölthetném még a képeket az üzletről, de inkább látogassátok meg, én pedig átlépek a következő üzlethez.
Riviera Maison ajánlóm második állomása, melynek árukínálata a francia Riviéra hangulatát juttatja eszünkbe, igazi tengerparti elegáns otthonok stílusához meríthetünk inspirációt, és rendezhetjük be álmaink házát.
A kiállítás látogatást végül, de nem utolsó sorban az Endrédi Antikvitás bútoraival zárom. Amiben volt egy kis kavarodásom, mivel a Vintage Chic is ezen a területen állította ki a saját bútorait, így kissé  összefolytak, ezért nehezen lehetett megállapítani ez két külön vállalkozás.
Érdemes meglátogatni őket és megvizsgálni a felújított darabokat, miből, mit és hogyan változtattak át, hogyan lehet új életre kelteni egy-egy mások számára értéktelennek minősített és kidobásra szánt, padláson porosodó ládát, szekrényt, fotelt stb.  A régi darabok mellé új, saját tervezésű bútorokat is állítottak,  sőt akadt portrét ábrázoló bútor is. De erről majd egy másik bejegyzésben bővebben írok. Összegezve a látottakat érdemes kiruccanni, ámuldozni és tervezgetni.

Köszönöm a hozzájárulásokat az üzletek részéről és kiállítók részéről, amiért lehetővé tették a fotózást, sok sikert kívánok nekik!


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...