2011. ápr. 5.

Kisflanc Vácon!


Szerintem kitaláljátok, mit kerestem Vácon! Igen a VF Kft. Antikvitást!
A régi olvasók tudják mennyire kedvelem a viharvert, használt, ütött-kopott, régi, idő érlelt bútorokat, tárgyakat, s mivel az ismerőseim egy része már látogatást tett itt  korábban, áradozásuk, annyira felcsigázott, hogy egy hasonló érdeklődésű barátnőmmel megleptük az üzletet.  Hát igen, szem-száj tátva maradt, nem tudom mennyi ideig bolyongtunk és nézelődtünk, elképesztő mennyiségű "drágaságot" találtunk.
Hitelesítem a hallottakat, komolyan hatalmas alapterületen rengeteg szebbnél szebb tárgy, régi játékok, tükrök, dekorációs tárgyak, porcelánok, üvegek, régimódi stílusban készített új bútorok, antik bútorok, kerti bútorok, kalitka hegyek, lámpások és még felsorolni sem tudnám még mit találtunk.
Ezt látnotok kell mindenképp, én a szavamat adom nem fogtok csalódni, és csak úgy csöndesen megsúgom a kávé is nagyon finom, mert azzal kínáltak minket az érkezésünkkor, pedig nem is sejtették, hogy kik vagyunk, ezt csak azért emlegetem, mert a kedves házigazdák ezt szívből és szeretetből kínálják bárkinek. Nagyon köszönjük és üzenjük, nemsokára újra megyünk!
A következő bejegyzésben pedig olvashatjátok az ehhez a posthoz és a VF.Kft. Antikvitáshoz kapcsolódó nyereményjátékot!
Kisflanc

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...