2011. ápr. 13.

Disco-eklektika-contemporary


Mi köze a Disconak a lakberendezéshez? Ha sokat gondolkodom persze használható inspirációnak több részlete, de ma kimondottan egy tárgy beillesztésére koncentrálunk az pedig a híres Disco gömb!
Tudtátok, hogy az 1920-as években már létezett, bizonyíték erre egy 1927-ben készült némafilm, melynek címét lefordíthatnám, csak eredeti nyelven jobban hangzik, Die Sinfonie der Großstadt alkotásban lépett elôször a nagyobb nyilvánosság elé és azóta törertlenül (ha nem ejtik le!) halad elôre pályáján.
Sôt most új utakat tör a lakberendezésben a contemporary stílust erôsítve, vagy eklektikus hangulatba illesztve. Amikor a fényt visszaveri és szerte dobja az enteriôrben, valami meseszép, varázslatos hangulatot teremt. Az alábbi képek meggyôzô ereje remélem elég ahhoz, hogy mindenképpen beszerezzetek egyet otthonra, és ha a napsugár véletlenül elkapja, hát onnantól kezdve, garantálom az örök darab helyezést. Ha esetleg valaki idegenkedik egy méretestôl, akkor beszerezhet magának akár rengeteg pici 10Ft-os nagyságú labdát, amit egyszerûen gurítsatok a napsugárba! 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...