2011. jan. 15.

Üveg a falon


A lakberendezés szakmai részébe merülök ma és ötletet ajánlok, ha unjátok a hagyományos csempézett falakat és más alternatív megoldást kerestek, ez egy remek dolog lehet, mert nemcsak az üveg lesz különleges és elegánsabb burkolat, hanem ki lehet használni azt a lehetőséget is, hogy alá lehet pakolni, akármit. Na ezt mos úgy értem, hogy a  tapétától kezdve a kedvenc nagymamás receptek fénymásolatáig, a reklám plakátoktól kezdve a gyerekrajzokig minden szóba jöhet, újságok, graffiti, akármi fel kerülhet a falra és erre pedig kerülhet az üveg borítás.
Simán kerülhet konyhába a munkafelület feletti falrészre, sőt fürdőszobába is. Ha valaki színesben gondolkodik az is szóba jöhet.
A rögzítés történhet ragasztással, profillal, üvegpontmegfogóval, de ezt a részt hagyjuk a szakemberre, majd ő adott helyen javasol egy megoldást.
Saját konyhám falán is ez díszeleg már több, mint két éve és azóta sincs vele semmi probléma, könnyen tisztítható, és érdekes látvány. Nálam pontmegfogókkal lett rögzítve, a konnektorok helye ki lett vágva és tapéta lett mögé rakva, így bármikor új arculatot tudok varázsolni, nagyobb erőfeszítés nélkül.
Tehát ajánlom, nagyon is!
üveg a falon
üveg a falon
Ezek pedig másoké:
üveg a falon
üveg a falon
üveg a falon
üveg a falon
üveg a falon
üveg a falon
üveg a falon
üveg a falon
üveg a falon
forrás: 1,2,3,4,5,6

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...