2011. jan. 8.

Egyesek mit merészelnek?


Nagyon kedvelem a régi használati tárgyakat és bútorokat, de ez persze nem újdonság, aki követ már tudja, hogy időnként visszakanyarodom  a kedves kedvenceimhez.
Sokan bólogatnak, igen szép dolog a régi tárgyak megmentése, de kétségbe esnek, ha a beillesztésről esik szó. Nem merik bevállalni a vegyítést a meglévő darabokkal, akármi kifogás mögé bújva hárítanak.
Hogy felrázzam a társaságot és meggyőző legyek egy híres interior designer Antonio Martins mögé bújva győzködnék mindenkit, és ízléserősítőnek szánva ajánlom az alábbi képeket. Na mit szóltok, mit merészelnek egyesek?
Én sajnos még látom az arcokat, amikor a gyalupadot próbálom rátukmálni valakikre, mondván hidd el jó lesz konzolasztalnak, vagy a Tv alá. Hát ha nekem nem hisztek, akkor nézzétek a nagyokat!Befejezetlen kárpitozás, kezeletlen fa felület.
Nocsak a háttérben egy szekérkerék, balra pillantva pedig megcsodálhatunk egy gyalupadot.
Egy közelit a főszereplőről, amely megörökített pillanat a gyalupad piedesztálra emeléséről és fénykoráról. Ügyes húzás a szintén viharvert tükörkeret felette a falon.
Így lesz a szörnyetegből szépség, szükséges hozzávalók: láda és egy üvegpolc.
Lepukkant asztalból így lesz mosdóasztal, a tükörkeret hozzátársítva csak emel a csodás összképen,és eltekinthetünk a miért az ablak elé került a tükör kérdésre várt választól. Egyrészt a szükség törvényt bont, másrészt a megoldás tetszik, ami a függesztést illeti.
Hát remélem hasznos a győzködés, és sikerül a megnyerés ez ügynek!
forrás:1,2

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...