2010. dec. 16.

Szoba fiatal, kreatív vagányoknak


Nem tudom mikor fogom megérezni az évek súlyát saját ízlésformálódásomban és őskövületnek számítani, de még mindig se perc alatt elgyengülök, ha valami vagány, fiataloknak tervezett kéglit találok. Laza, karakteres, tornacipős, falfirkás, ipari hangulatú, életvidám, több funkciót is magába sűrítő és nagy igénybevételt jól elviselő terekről beszélek.
Persze a saját gyerek is előbb vagy utóbb beleviszi az embert egy-két dologba, ami miatt nem lehet lehúzni a redőnyt és haladni kell a korral, de én ezt nem bánom.
Remélem nem leszek egyedül a csapatban, aki ilyen szélsőségekben mozog és elfogad, ha lakberendezésről van szó, ha mégis csóválná valaki a fejét, hogy ejnye anyuka maga felett már eljárt az idő, simán hivatkozhatom arra (milyen jó kifogás!), hogy egy lakberendezőnek kortalannak kell lenni és a megrendelőkért mindent. Haladni kell a korral!!!
Visszatérve a képekhez, ajánlom fiataloknak és azok szüleinek, akiknek üzenem lazuljatok, mert Ti is voltatok fiatalok, amikor a Bravo magazinból kiszedett poszterekkel ragasztottátok tele a falat! Akkor még ez volt menő. Nem?
És ma így áll a helyzet:
Persze elárulom ezek csak 3D tervek egy japán tervezőtől, de nagyon figyelemreméltó és ötletgazdag, nem beszélve arról, hogy ki is érthetne jobban a nemesen egyszerű letisztult és funkcionalitásban mégis tökéletes terekhez, ahol két srác is elférhet. Minél tovább vizsgálva a berendezést, minden egyszerű, csak az anyaghasználat és a dekoráció lendíti meg a szobát. Klassz! forrás:1,2

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...