2010. dec. 12.

Kis terek nagy ötletek


Francia stílusú mini lakás Manhattanben.
Kombinált téma és nagyon kedvelem, ha egy esettanulmány több szempontból válik érdekessé, gyakorlati megoldásait többféleképpen vizsgálhatjuk és vihetjük át az életbe.
És mi a több szempont? Hát, egyrészt a praktikus megoldás aprócska alapterület és hatalmas belmagasság klasszikus problémáira, amit egy 1920-as években épült ház nyújthat, annak tökéletes hely kihasználása, hogyan lehet a francia stílusú lakberendezést egy ilyen nagyvárosi milliőben alkalmazni, és hogy hihetőbb legyen a működési elv és ne katalógusnak szánt "kirakat" legyen, Ellen O'neill dizájner önmagának tervezett lakása a példa tárgya.
Hát essünk neki és szedjük ízekre:
Fehér falak, fehér festett padló, amihez autóipari festéket használt a dizájner, iskolai technika gyakorlati alaklmazása a térérzet növelésére.
Ha apró térrel küszködünk, nagyon jó megoldás, ha nem kanapét vásárolunk, hanem egyszerűen csak foteleket, mobilitásuk ebben az esetben aranyat ér, és hogy fokozzuk az élményeket, honnan is származhatna a két fotel, mint a bolhapiacról. Értékmentés, esélyadás a régi tárgyaknak, a tökéletes és hamisítatlan francia lakberendezési stílus leíratlan szabálya a bolhapiaci tárgyak beszerzése, ami mára nem a szűkös anyagi körülmények áldozatainak kiváltsága, hanem az előkelő megjelenés fontos eszköze.
Visszatérve a fotelekre, Ikea párnákkal lettek feldobva. Imádom hogy a puccos megjelenés nem pénztárcafüggő!!!
kanapé helyett club fotel
Nincs vertikális tértagolás, az ablakokon beszűrődő fény útjában nem áll semmi, a világos színek a levegős térérzetet adják, és hogy az egy térben ne veszíthessük el a funkciókat, kijelöléshez tökéletesen használt fekete és mák szín nyújt segítséget.
egységben az erő
praktikus és dekoratív megoldás egy kis büfé
fotók helye a közlekedő falán
konyha a háttérben
A földre támasztott hatalmas tükör is a tértágítási érzet keltésének eszköze, ismét megjelennek a bolhapiaci szerzemények.
a mini dolgozórész
Érdekes fricska egy dizájn tárgyat használni egy teljesen más stílusú enteriőrben, de azt hiszem ettől lesz ennyire ütős a látvány, a lámpa egyébként Ingo Maurer tervezés, változatos megjelenését a ráaggatott cetlik adják.
érdekes és látványos lámpa
A hatalmas könyv gyűjtemény, ami az egyiptológusi múltból megmaradt, az előtérben kapott helyet.
a könyvek helye
A fekete-fehér keménységet a lágyabb sephia, krém és bézs árnyalatok becsempészésével lágyíthatjuk.
Toile de Jouy mintás anyag
növények az életszerűségért
növények az életszerűségért
dekor cuccok a lakás színeiből csempészve
Remélem érdekes volt és értékes, jó megoldásokkal, pár praktikus tanáccsal gyönyörű fotókkal.
forrás:1,2,

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...