2010. dec. 9.

Kézimunkázók előnyben és a gyerekkori fogadalmak


Ki gondolta volna gyerekkorunkban, hogy az olyan bonyolult és akkor sokszor kibogozhatatlannak hit hímzések, kötések és horgolások egyszer majd hasznunkra válhatnak, és mennyire fogunk örülni, hogy mi még akár egy gombot is fel tudunk varrni, az akkor reménytelennek tűnő helyzetben, amikor vastag könnycseppeken át néztük a kócos kis rongyot a kezünkben és nem értettük minek ez, ha anya is feltudja varrni, és majd lesz tépőzáram, ha felnőtt leszek, amit felragasztok.
Nektek is van ilyen emléketek?
Na ez most beigazolódott, és mondhatom a sors is utolért, egyrészt boldog vagyok, hogy tudok gubancolni és kócolni, aminek hasznát veszem, ha nincs ragasztó és tépőzár, másrészt a gyerekeimnek próbálom megtanítani, hogyan kell és miért kócokat és gubancokat gyártani, aminek ők kevésbé örülnek és nehezített pályán is mozgok, mert ők fiúk. Egyébként ez náluk iskolai elfoglaltság is, még mielőtt a félre nevelés megvillanna valaki szeme előtt.
Visszakanyarodva mai témámhoz, örüljetek, ha tudtok és váljék hasznotokra, méghozzá úgy, hogy a lakásban használhatjátok a legyártott cuccokat.Van annál nagyobb öröm, amikor a saját párnáddal menőzől a szomszédasszonyodnak?
És még valami, bármelyikből lehet ajándék!
párna variációk
variációk párnára
naplókra varrva
ha nem szeretnél tovább keretet használni akaszd a falra
kacattartó
foltos függöny

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...