2010. dec. 1.

Amire ma szemet vetettem


Sajnos ki kell mondanom vagy le kell írnom azt a szót, hogy minimál. Ha tudnátok mennyire nem kedvelem, mert igazán nem a takarásában lévő stílussal van gondom, hanem az elcsépelté válásával, és a megjelenésével itt-ott. Ráadásul lejárt lemez, helyette meg itt van a jobban hangzó modern.
Azért kezdem így szájbarágósan magyarázkodva , mert a mai napi híradag arról szól, hogy rátaláltam egy oldalra, ahol forgatási helyszíneket lehet válogatni. Eszméletlen jól vannak kategorizálva a házak, lakások, irodák és egyéb helyek. Mindenki talál kedvérevalót, nagyon klassz, de tényleg!
A bemutatásra váró kis lakás, az a mai napi kedvenc lett, azt pedig el is felejtem, hogy a minimál kategória alá volt sorolva, és ha jól bele gondolok, ez tényleg az, csak annyira szépen jelenik meg, letisztultság, átláthatóság, visszafogott szín világ, kevés berendezés, körbejárható és zsúfolatlan tér.  Tudom a  rendeltetése eltér egy mindennapos lakásétól és  így nézve már egészen más a minimál, még ha le is csengett.
tuti kégli
tuti kégli
tuti kégli
tuti kégli
tuti kégli
tuti kégli

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...