2010. nov. 16.

Kis terek nagy ötletek


Imádom a filmeket, de a szórakozáson kívül más hasznot is húzok ám a mozi világából. Lopom az ötleteket és inspirálódom.
Az egyik ilyen film, ami nagyon nagy hatást gyakorolt rám az a Stuart Little kisegér. Tudom nem kimondottan felnőtteknek való, inkább egy szórakoztató családi mozi, és ha valaki nem látta még, ajánlom ne hagyja ki, aranyos kis történet.
Amiért szóba hoztam az a pici házikó, ami a filmben a család otthona volt, két hatalmas épület közé beszorítva. Hogy belülről  díszlet mennyire volt arányos a külsőhöz képest nem igazán tudom megbecsülni, de itt nem ez számít csak kiindulópontnak tökéletes számomra.
a gyönyörű apróság
Napi problémaként merül fel a túl kicsi lakótér és arra gondoltam talán egy sorozatot indítok, hogyan lehetne a legjobban és legpraktikusabban kihasználni a teret.
Tehát kis terek nagy ötletek címmel időközönként jelentkezni fogok, és remélhetőleg használható ötletekkel is szolgálhatok.
kis tökély
Addig is egy jó ötlet az indításhoz, próbáljátok végig gondolni milyen tevékenységeknek, funkcióknak, élethelyzeteknek kell megfeleljen a lakás, vagy házikó, mert a hatékony tervezés és alakítás ettől is függ.
kis terek
kis terek nagy ötletek
Kis vicc és előny, miért is jó a pici ház:
a pici ház előnye
Így mindenhol otthon érezheted magad! :)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...