2010. nov. 15.

Francia hangulat a házban


Francia stílusú lakberendezéshez nyújt segítséget az alábbi bejegyzés. Egyszerű, visszafogott és egyértelműen alátámasztja az örök állítást, tudjátok a kevesebb néha több.
Kicsit becsapós, mert a  neutrális színek bár igen kimértnek tűnnek, de meglepően karakteres  jelleggel bírnak, remekül illenek hozzá a kék árnyalatok, és a fehér vagy szürke.
Anyagválasztékban főként egyszerű vászon és len anyagok, kötött és kézmunkával készült  (csipke) kiegészítőkre érdemes gondolni, és ez egy kicsit már el is viszi a country stílus irányába. (De ez nem baj!)
A kandalló, a természetes kőburkolatok a fehér bútorok mind-mind elmaradhatatlan építő elemei ennek a stílusnak.
Amire érdemes figyelni az a helység benapozása, mert színválasztásnál nem mindegy melyik irányba dől a mérleg. Ha megfogadtok egy jó tanácsot, minden hozzáférhető, felhasználásra kerülő és a kézügyében lévő bútort, textilt, festékmintát hordjatok egy kupacba, mindent mindennel nézzetek össze, mert hiába a számítógépes színpaletta összerendezett montázsa, a fényviszonyok és textúrák teljesen másképpen mutatnak a valóságban. Hordjátok ezeket helységről-helyiségre, ki vagy be, télen és nyáron, így kisebb az esély a hibázásra.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...