2010. okt. 29.

Antiklaedle avagy a porcelánok világa


Érdekes dolog történt velem, és még most is a hatása alatt vagyok. Felkeresett  a napokban egy kedves hölgy, aki a rózsahalom bejegyzés kapcsán szerette volna a figyelmembe ajánlani a honlapját.
porcelánok,régiségek
Telefonbeszélgetésünk alatt kiderült, főként antik porcelánokkal foglalkozik, melyeket árusít.
porcelánok, régiségek
Gondoltam persze megnézem az oldalt és csodáltam a kedves hölgy, ezek után Anita, érzelmekkel teli mondandóját a gyűjteményéről. Megbeszéltünk egy találkát, így tegnap a ragyogó napsütésben Kisflanc házhoz ment, és kis bolyongással ugyan, de célba értem.
porcelánok
Na ami ott a szemem elé tárult, azt egyszerűen nem lehet leírni. Nem voltam fanatikus és hozzáértő gyűjtő, csak mint kívülálló nézegettem a készleteket, megcsodáltam csészéket és kancsókat, de amit itt láttam, fogtam, simogattam és Anita szavait hallgatva nagyon nagy kedvem lett hozzáértőbbnek lenni.
bizonyíték a bejegyzésre és a hozzáértéshez
Kiderült, hogy nagyon régi étkészleteket, teáskészleteket, tányérkákat, bonbonos pici szervírozó készleteket és még kitudja milyen gyönyörű,  csak a komolyság  miatt : Mitterteich,  Boch, Victoria, Versailles, Mouzin-Lecat et Cie, Rosenthal, Royal Albert márkájú és jelzett drágaságokat kínál. Vannak még bútorok, régi kályhák,  tükrök és tárgyak. Amiről nem beszéltem még, az ahogyan és amilyen körülmények között kínálja Anita mindezt. Minden kedves látogatóját illatos, saját készítésű süteményével és finom kávéjával fogad a  kertjében, ami páratlanul szép, aprólékos kis pici hangulatos sarkocskákkal,  és ha még mindez nem lenne elég, s valaki élőben szeretne látni egy romantikus kis kerti lakot, akkor az  itt azt is megtalálja.
gyönyörűségek halomban
porcelánok, régiségek
porcelánok
porcelánok
porcelánok
porcelánok
porcelán
porcelánok a kerti lakban
a kertben
a kertben
a kertben
Ajánlom mindenkinek, aki nő, annak aki ajándékozni szeretne, a férfiaknak akik meglepnének valakit, Anita szavaival élve egy csokor virág áráért.
Amit még érdemes tudni, esküvőkre és rendezvényekre is lehet bérelni tőle készletet, sőt még egy gyönyörű veteránautót is.
Anita kirakodó napokat tart, ahová előzetes bejelentkezéssel lehet eljutni, további információ az Antiklaedle.hu oldalon olvasható, én garantálom megéri, nagy élmény lesz. A legközelebbi kirakodó nap Október 30. 11-17 óráig.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...