2010. szept. 29.

Manolo Blahnik


Nem igazán tartozik a lakberendezés témaköréhez, de ki tudja láttunk már ehhez hasonló törekvéseket, amikor egy híres divatdiktátor betört a homedecor-ba. Ez nem volt valami szép megfogalmazás, de gondolom a lényeget fedi.
Csak egy pár villantás azokról, akik már benne vannak, mert erről már régen írtam a Flancon, és az éppen aktuális magyar Elle Dekor is ezt boncolgatja, tehát a nevek: GaultierArmaniRalph Lauren, utóbbi ugyancsak hírértékű hiszen októberben nyílik Magyarországon a Villa Bagatell, ahol a Ralph Lauren Home kollekciója is elérhető lesz, minden érdeklődő számára. (Bővebben erről az nlcafe-n olvashattok.)
Most visszakanyarodva Manolo Blahnik-hoz, nincs nő, aki ne ismerné a nevét, és ez köszönhető a Szex és New Yorkban szereplő Carrie-nek is, mert megszállott bolondja volt a cipőinek. Azt mondanám betegesen, ha nem tudnám, hogy ez persze csak egy film volt, de nem csodálkoznék, ha a valóságban is lennének ehhez hasonló esetek, mert láttam a cipőket.
A hír pedig ott kezdődik, hogy Manolo, már nemcsak cipőben lesz kreátor, hanem azok rajzocskáival készült kiegészítők is hirdetik nevét, és megcsillant közöttük pár méteráru, amit már lakásban felhasználhatunk pár dologra.
A rossz hír az, hogy korlátozott ideig lehet hozzájutni, de reménykedjünk, hogy lesz folytatása és egyszer majd mi is őrülten vehetjük magunknak a Manolokat, ha nem is lábra,  esetleg egy kis párnára gondolok .
Nagyon vidám, színes, igazi nőcis vonal.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...