Konyhatervezés esetén, persze bizonyos feltételek és adottságok mellett, általában szóba kerül a sziget kérdése. Praktikum, kihasználtság, látvány, funkcionalitás és sok egyéb tényező billenti a mérleget legyen vagy sem oldalra, és ha van, ugyanezen tényezők befolyásolják a végeredményt. Érdemes a konyha egészét megvizsgálni és ehhez illeszteni, beépíteni, méretezni, falhoz tolni stb. lehetőségekre alapozni. Nem igazán vagyok a kötöttségek híve, de ez nem azt jelenti hogy ergonómiai szabályokra is fittyet hánynék, inkább az alap koncepcióra építeném a lazaságot, amit az előző konyhás bejegyzésemben próbáltam ecsetelni (KLIKK!). Stílusban pedig bogarászon magának mindenki kedvére, és rakjon, mentsen, építsen szigetet persze, ha adottak a feltételek.
Ez pedig a Flancon lesz bővebben tálalva, de ízelítőnek :
Erről a konyháról pedig már írtam a Flancon régebben, de emlékeztetőnek:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése