2010. jún. 4.

Szex és New York 2.


Ha már lúd legyen kövér, és nézzük meg a mozifilm 2.részének lakásait is. (Az előző bejegyzés miatt!)
Tudom hogy sok blogoldal már ízekre szedte a csinibabák ruhatárát és lakását,  elemezték és véleményezték a filmet, mindegy, így vagy úgy döntöttek  is a  lényeg, hogy, aki tudja úgyis megnézi, akármilyen a kritika.
Amiért látni érdemes, ha már ki is ábrándultak a rajongók a filmből, ne felejtsük el, hogy a látványtervezők és dekoratőrök beleadnak apait,  anyait, hogy a legújabb dolgokat tolják a képünkbe. Hát én azt mondom ez nagyon jól sikerült!
A Mr. Big és Carrie közös lakásában ügyesen mixelték a női és férfi vonalat, gondolok itt a nappali ülőbútoraira, ami férfias, kemény, letisztult vonalvezetésű, női oldalról pedig ellensúlyoz a virágmintás szőnyeg, párna vidám színekkel plusz a kerekített szélű lerakóasztal. Fókusznak pedig ott az a nagy sárga folt, ami persze menő szín lett az utóbbi időben, egy leheletnyi petrolkék kiegészítő, és a kövirózsa beltérben használva, hát ezekkel találkozhattunk mostanában egy pár helyen.
A háttérben a konyhában finoman ott díszeleg a falon a gyönyörűségesen szép  tengerkék mozaik, érdekes megoldás a konyhában a fölső és alsó szekrények mássága. A kék mozaikhoz választott mahagóni asztal és a felette lévő oxidált fémből készült lámpa tovább turbózza a látványt. És amikor már azt gondoljuk, hogy ennél többet nem láthatunk, akkor még ott van az a kis keleti stílusú beütés (gondolom a film története miatt is), na és a botanikai téma megjelenése, kárpitokon, tapétákon, kiegészítőkön.
Charlotte konyhája az igazi muffin sütő, elfoglalt, mindent házilag készítünk anyuka konyhája, kicsit szétszórt, de nagyon családias.
Mirandáék szerintem elmentek az újrahasznosítás irányába, gondolom a papír labirintusról,
Samantha pedig beadta a derekát a design hullámnak.
A film látványtervezője: Jeremy Conway.
forrás

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...